Honden zijn dol op vers vlees! Pets Place Fresh is een puur en eerlijk product met enkel natuurlijke ingrediënten. Het hondenvoer bestaat uit vriesvers rauw vlees, groente, fruit, plantaardige oliën aangevuld met mineralen en vitamines. In onderstaande video kun je zien hoe het voer gemaakt wordt.

Pets Place Fresh is een natuurlijke voeding voor jouw honden. Het bestaat uit vriesvers rauw vlees, groente, fruit, plantaardige oliën aangevuld met mineralen en vitamines.

De verse ingrediënten komen diepgevroren binnen. Een veelgebruikte vleessoort is runderhart, omdat dit een goede en consistente combinatie van vetten en eiwit bevat. Direct na binnenkomst wordt het vlees in kleine blokjes gehakt en worden er vitamines, mineralen, vriesverse groenten en fruit aan toegevoegd, om zo aan een complete maaltijd te komen.

Het mengsel van verse ingrediënten gaat de gehaktmolen in, hiervoor is het nodig dat het vleesmengsel kort ontdooit. De temperatuur van het gehakt komt niet boven de 0 graden om bacteriegroei te voorkomen. Duidelijke labels zorgen ervoor dat het vlees continu traceerbaar is tijdens het productieproces.

Het vriesverse vlees is klaar om in hapklare stukken te worden gevormd. Dit is handig om later gemakkelijk te kunnen doseren. De hamburgers gaan nu direct in de snelvriezer. Binnen 1 kwartier is het weer een diepgevroren maaltijd, zodat de versheid en de kwaliteit gegarandeerd is.

Voordat de zakken met verse voeding verpakt worden gaat het product nog even door de metaaldetector. Zo weet je zeker dat je jouw trouwe viervoeter een veilige maaltijd voorschotelt.

Pets Place Fresh is een eerlijk en puur product. Je krijgt wat je ziet. Pets Place Fresh is ook verkrijgbaar als natuurlijke snack!

Waar kun je Pets Place Fresh kopen?

Je vindt Pets Place Fresh in de vriesvakken in onze winkels.

ZOEK EEN WINKEL IN JOUW BUURT