Een goede groei voor jouw puppy met Hill’s

Het eerste levensjaar voor jouw pup is belangrijk voor de ontwikkeling. Er zijn 3 belangrijke factoren die de gezondheid van jouw kleine hondje kunnen beïnvloeden: erfelijke factoren, omgevingsfactoren en het puppyvoer. Bij het kiezen van het juiste voer voor puppy’s is het belangrijk dat het voer goed uitgebalanceerd is. Want te veel kan net zo goed schadelijk zijn als te weinig.

Spijsvertering is bijzonder gevoelig

In deze levensfase van een hond is de spijsvertering bijzonder gevoelig. Het is daarom belangrijk dat je jouw pup compleet voer biedt, met hoogwaardige ingrediënten die de spijsvertering bevorderen. Het puppyvoer van Hill’s bevat namelijk licht verteerbare ingrediënten, zonder kunstmatige conserveermiddelen, kleur- of smaakstoffen. Het is perfect gebalanceerd puppyvoer dat zorgt voor een gezonde groei.

De voordelen van Hill’s puppyvoer

  • Het bevat vitamine C en E, om een sterk immuunsysteem op te bouwen,
  • Het bevat de juiste balans van vitaminen en mineralen voor een gezonde ontwikkeling van de botten en gewrichten,
  • Het bevat de juiste balans van vitaminen en mineralen voor een gezonde ontwikkeling van de botten en gewrichten,
  • Het bevat een hoog eiwitgehalte, om jouw pup op het ideale lichaamsgewicht te houden,
  • Het bevat licht verteerbare ingrediënten van hoge kwaliteit waardoor jouw pup meer voedingsstoffen uit het voer kan opnemen.
null

Taurine

Wist je dat honden veel meer taurine nodig hebben dan mensen? Een tekort aan taurine kan bij honden leiden tot hart- en visuele stoornissen.

Bij alle Pets Place winkels en in onze webshop kun je terecht voor het complete assortiment van Hill’s hondenvoer. Van puppy tot senior voer en van voer voor honden met gezondheidsproblemen.

BESTEL HILL'S PUPPYVOER IN ONZE WEBSHOP