Op zoek naar een snack voor jouw kat waarvan hij heerlijk gaat spinnen en die vol goede ingrediënten zit? Probeer dan de GimCat Nutri Pockets.

De GimCat Nutri Pockets kattensnacks zijn er in verschillende smaken en voor verschillende levensfases. Lekker knapperig en met een heerlijke vulling van binnen. Zou je willen dat de vacht van jouw kat wat meer gaat glimmen of zou je zijn afweersysteem wat willen verhogen? GimCat Nutri Pockets heeft voor elke kat een passende snack. De snacks zijn verpakt in een hersluitbare zak waardoor ze lekker vers blijven.

 

Nutri Pockets Gevogelte & Biotine

Deze variant helpt bij een glanzende, gezonde vacht en sterkere nagels.

Nutri Pockets Kaas & Taurine

Veel katten houden van kaas en nu kan je ze verwennen met deze gezonde snack met kaassmaak. Ook hebben katten taurine nodig, maar deze kunnen ze zelf helaas niet aanmaken, daarom is de taurine toegevoegd. Taurine is belangrijk voor het behoud van het gezichtsvermogen en ter ondersteuning van de hartfunctie.

Nutri Pockets Kattenkruid & Multi-Vitamine

We weten allemaal dat katten weg zijn van kattenkruid, oftewel catnip. In combinatie met de toegevoegde multivitaminen, met 12 essentiële vitaminen die het afweersysteem van de kat verhogen, is deze snack gezond én onweerstaanbaar voor jouw kat.

Nutri Pockets zalm & Omega 3 & 6

Omega 3 & 6 bevatten vetzuren voor een beter gevoel van welzijn en versterking van het immuunsysteem. Door de toegevoegde zalm is deze snack een heerlijk tussendoortje voor jouw kat.

Nutri Pockets Rund & Mout

De mout bevordert het transport van genuttigd voedsel en de natuurlijke uitscheiding van ingeslikte haren. In combinatie met de toegevoegde rund kan jouw kat dit niet weerstaan.

Nutri Pockets Taurine-Beauty Mix

Deze snack is een combinatie van de smaken “Kaas & Taurine” en “Gevogelte & Biotine”. Deze snack bevat taurine voor het behoud van het gezichtsvermogen en biotine en gevogelte voor een glanzende en gezonde vacht.

Nutri Pockets Malt-Vitamine Mix

In deze soort bevinden zich 3 verschillende vullingen. De smaak “Kattenkruid & Multivitamine” voor het afweersysteem, “Rund & Mout” voor het verwijderen van ingeslikte haren en  “Zalm & Omega-3-&-6” ter versterking van het immuunsysteem. Het is dus elke keer een verrassing voor je kat welke smaak hij krijgt.

Bestel deze heerlijke snack snel online of zoek een Pets Place winkel bij jouw in de buurt.

BESTEL GIMCAT SNACKS IN DE WEBSHOP