Honden zijn leuke huisdieren, maar helaas is het verharen minder leuk. Verharen is een natuurlijk proces. De mate van verharing hangt af van het ras, de leeftijd en het geslacht van het dier. Externe omstandigheden zoals stress, temperatuur, dieet of het wisselen van de seizoenen kunnen ook de haaruitval van uw dier beïnvloeden. Vooral tijdens de ruiperiode in het voor- en najaar kan de verzorging van de vacht van uw huisdier een hele uitdaging zijn.

FURminator

Dankzij hoogwaardige verzorgingsproducten voor je huisdier is FURminator uitgegroeid tot een betrouwbaar topmerk. Als expert op het gebied van huisdierenhaar begrijpt FURminator wat huisdieren en hun baasjes nodig hebben om vachtverzorging zo plezierig mogelijk te maken.

null

deShedding

Verharen is een natuurlijk proces, en dus niet tegen te houden. Maar het verwijderen van hondenhaar kan veel tijd in beslag nemen. FURminator deShedding Tools nemen de frustratie van het verharen weg en houden vachten van elke lengte gezond en mooi. Kies het instrument dat bij de grootte van je hond past en neem dan de kam voor lang of kort haar voor een vachtverzorging op maat. Dit geeft het beste resultaat en leidt tot 90% minder verharing.

Verzorging

Naast de deShedding producten heeft FURminator ook een andere productlijn voor je hond. Deze lijn bevat producten welke de verzorging van je hond extra gemakkelijk maken.

  • Nagelvijl & Nageltang; nagelverzorging is een belangrijk aspect van dierverzorging. Door het bijhouden van de nagels van je hond voorkom je ongemakken tijdens het lopen, of ingegroeide nagels.
  • Slickerborstel & Borstel; geschikt om de vacht van je hond uit te dunnen en te verzorgen. Deze borstels zijn geschikt voor honden met een dikke ondervacht.
  • Roskam & Vachtkam; ideaal voor het ontwarren van de vacht. Geschikt voor ieder vachttype.

Hygiëne

Er zijn heel veel verschillende shampoos, conditioners en sprays op de markt. Dat maakt het lastig om het juiste product te kiezen. Ben je op zoek naar hygiëneproducten die niet alleen de vacht gezond en glanzend maken, maar ook helpen tegen overmatige verharing en van goede kwaliteit zijn? En wil je een vertrouwd merk met producten die de huid en vacht verzorgen, waardoor de deShedding Tools nog beter werken?
De speciale formule van FURminator voedt de haarzakjes en maakt dode ondervacht los, het zorgt voor een betere werking van de deShedding Tools en bevat geen parabenen of kunstmatige kleurstoffen.

BESTEL IN DE WEBSHOP