Wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie! Daarom willen wij jou graag uitnodigen om op 8 november, vanaf 9:30 uur, naar onze feestelijke opening te komen. En om deze feestelijke opening nog iets feestelijker te maken, krijg je 20% korting op alles* in de winkel van Pets Place Emmeloord! Deze actie is geldig op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november.

Daarnaast ontvangen de eerste 100 klanten bij besteding van minimaal €15,- een ballon! In een van de ballonnen zit een hoofdprijs: een tegoedbon ter waarde van €100,-.

null

GRATIS gezondheidscheck en ontworming

Onze Vets Place dierenarts is van 11.00 - 16.00 uur aanwezig voor een GRATIS ontworming en gezondheidscheck. vaccinatie en/of chippen voor €25,- en om al je vragen te beantwoorden!

Ervaar de nieuwe winkel!

We willen dat winkelen voor je huisdier gemakkelijk en leuk is! Op de nieuwe locatie is de winkel op een overzichtelijke manier ingericht. Zo kunnen we jou nog beter adviseren met de beste producten voor je huisdier(en). Natuurlijk staat ons professionele team voor je klaar voor een persoonlijk advies en al je vragen! Kom je ook de sfeer proeven van onze nieuwe winkel?

Zien we jou bij de opening van de nieuwe winkel?

Het adres is:
Pets Place Emmeloord
Lange Nering 91
8302 EH, Emmeloord

Tot 8 november!

 

* Actie niet geldig op lopende folderacties, Farm Food, Cavom, Prins, Smolke, diepvriesvoeding en -snacks, levende have en cadeaubonnen.