Ontwormen is belangrijk

Het regelmatig ontwormen van je hond en kat is erg belangrijk. Het is goed voor de gezondheid van je huisdier én voor jouw gezondheid! Ontworm je hond en kat daarom tenminste vier keer per jaar. Door je huisdieren te ontwormen voorkom je een wormenbesmetting en bescherm je je huisdier én jezelf.
Exil No Worm is verkrijgbaar in tabletten en in een ontwormpasta.

Exil No Worm tabletten voor de hond

Je kunt je hond gemakkelijk ontwormen met de tabletten van Exil No Worm. Met één toediening werken deze tabletten tegen alle relevante spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen. Exil No Worm tabletten hoeven maar één keer per ontworming te worden toegediend. Het zijn smakelijke tabletten voor de hond en de toediening van de tabletten is daarom gemakkelijk.

Exil No Worm tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten;

  • Voor kleine honden tot 10 kilogram
  • Voor middelgrote honden van 10 tot 20 kilogram
  • Voor grote honden tot 35 kilogram
  • Voor zeer grote honden van 25 tot 70 kilogram

Exil No Worm tabletten voor de kat

Exil No Worm voor je kat is een modern en gemakkelijk wormmiddel voor katten met een minimaal gewicht van 1 kilogram. De minitablet werkt tegen alle relevante spoelwormen, lintwormen en haakwormen bij de kat. Exil No Worm minitabletten zijn gemakkelijk toe te dienen én nauwkeurig te doseren. Exil No Worm tabletten hoeven maar één keer per ontworming te worden toegediend.

Exil No Worm Pasta

Exil No Worm Pasta is een handige ontwormingspasta voor honden en katten van alle leeftijden. Het is gemakkelijk toe te dienen; direct in de bek of door een beetje voedsel. Exil No Worm Pasta is werkzaam tegen alle belangrijke spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen (hond). Ook is deze pasta veilig voor pups en kittens; met de handige doseerspuit kun je nauwkeurig doseren.
Exil No Worm Pasta hoeft maar eenmalig toegediend te worden.

Exil No Worm Plus

Speciaal voor pups/kittens en hun moeder is er Exil No Worm Plus. Deze tabletten kunnen rechtstreeks in de bek gegeven worden, of door een beetje voedsel. Is dit niet mogelijk, dan kunnen de tabletten gemakkelijk opgelost worden in water. Exil No Worm Plus is veilig; je kunt het geven aan de kleinste pups en kittens. Je dient Exil No Worm Plus drie dagen achtereenvolgend toe te dienen; 1 tablet per 5 kilogram lichaamsgewicht.