Wat zijn Dog Rocks?

Dog Rocks zijn stukjes vulkanisch gesteente die bestaan uit 100% natuurlijke mineralen. Het is de bedoeling dat je deze stenen in de waterbak van je hond legt. De stenen hebben een filterende en zuiverende werking, die ervoor zorgen dat je geen lelijke urineplekken meer in je gazon krijgt.

Hoe werken de Dog Rocks?

Ammoniak en nitraten zijn de boosdoeners van die lelijke urineplekken in je gras. De Dog Rocks filteren ammoniak en nitraten uit het water. De stenen wijzigen de ionen-uitwisseling in het water waardoor het nitraatgehalte daalt. En lagere nitraten betekent geen brandplekken meer in het gras! De Dog Rocks hebben 8 tot 10 uur nodig om de onzuiverheden te verwijderen.

Zijn de Dog Rocks veilig?

Het klinkt allemaal wat spannend om vulkanisch gesteente aan het drinkwater van je hond toe te voegen, maar wees gerust! De Dog Rocks zijn uitvoerig getest in het laboratorium en hebben geen invloed op de zuurgraad (pH-waarde), op de smaak of op de urine. De stenen zijn veilig voor je hond en ook voor andere huisdieren.

Gebruiksaanwijzing:

De Dog Rocks leg je dus in de waterbak van je hond. Vul deze waterbak met maximaal 2 liter vers water. Zorg dat je conti9nue water bijvult, zodat er constant schoon water in de drinkbak zit. 1 pakje stenen gaat 2 maanden mee. Dus na 2 maanden dien je ze te vervangen door nieuwe stenen, voor een blijvend mooi resultaat.

De Dog Rocks werken minder goed als…

  • Je hond eiwitrijk hondenvoer krijgt of rauw / rood vlees eet
  • Je hond meerdere drinkplaatsen heeft
  • De verhouding van de 2 liter water per 200 gram Dog Rocks niet wordt aangehouden
BESTEL DE DOG ROCKS ONLINE