Proline Boxby heeft heerlijke hondensnacks en kattensnacks geproduceerd. Ook heeft Proline Boxby graanvrije snacks voor de hond. Benieuwd welke snack voor jouw huisdier geschikt is? Lees snel verder!

Smaken voor de hond

Proline Boxby heeft verschillende soorten smaken voor de hond zoals heerlijke sushi met kip en koolvis, Calcium bones, een botje met kipfilet eromheen gedraaid en Duck Slices gemaakt van eenden vlees. De Duck trainers zijn erg handig voor een training. Het zijn kleine snacks met een hoogwaardige smaak waardoor jouw hond maar al te graag voor je wilt gaan zitten. De botjes in de calcium bones zorgen door de calcium voor sterkere botten en tanden.

Graanvrije hondensnacks

Bij de Proline Boxby graanvrije snacks wordt gebruik gemaakt van maar één vleessoort. De smaken zijn:

  • Lam
  • Zalm
  • Eend
  • Kalkoen

De graanvrije snacks zijn zonder lactose, suikers soja en natuurlijk zonder toegevoegde granen en gluten. Deze snacks kunnen gegeven worden aan alle honden, maar vooral aan honden met een glutenallergie.

BESTEL DE PROLINE BOXBY SNACKS VOOR JE HOND ONLINE

Smaken voor de kat
Voor de kat heeft Proline Boxby vooral ‘strips’, kleine ‘sticks’ en ‘rolls’ in de smaken tonijn, eend, kip en koolvis. De ‘rolls’ in de smaken tonijn en eend zijn per stuk verpakt waardoor deze altijd vers blijven, óók onderweg.

BESTEL PROLINE BOXBY SNACKS VOOR JE KAT ONLINE

Alle leeftijden
Er is ook aan de puppy’s gedacht. Met hun puppygebit zijn harde snacks geen goed idee. De special puppysnacks van Proline Boxby zijn niet te groot en makkelijk kauwbaar. Ook zijn deze kleine snacks makkelijk te gebruiken als trainingssnack.

Kwaliteit staat bij Proline Boxby bovenaan dus deze snacks zal je niet overal vinden, zoek hier een Pets Place winkel bij jou in de buurt of bestel gemakkelijk online.