Wij weten natuurlijk dat je je hond alleen het beste leven wilt geven. Hier hoort natuurlijk een goede voeding bij. In dit artikel bespreken we het hondenvoer van het merk BETA.

Over BETA

BETA is een merk hondenvoer van Purina. Purina heeft al 90 jaar ervaring in hondenvoeding en gedrag. Het hondenvoer bevat natuurlijke ingrediënten zoals kalkoen, kip of zalm als nummer 1 ingrediënt in hun voer. Hierdoor garandeert BETA een hoge kwaliteit. Het voer is gemaakt met het oog op de natuur, en helpt mee jouw hond een gezond en lang leven te lijden.

Het hondenvoer is er in 4 varianten:

BETA Puppy

Puppy’s zijn de hele dag door bezig met ontdekken! Zo snuffelen, achtervolgen en onderzoeken ze alles wat ze tegen komen. Dit kost natuurlijk erg veel energie. Het is daarom ook erg belangrijk dat je puppy alles binnenkrijgt dat hij nodig heeft om uit te groeien tot een gezonde en volwassen hond. De voedingsbehoefte van een puppy verschilt in dat van een volwassen hond. De variant voor puppy’s is zo gemaakt, dat het aansluit bij de energiebehoefte van jouw puppy.

Het hondenvoer bevat antioxidanten en DHA (Docosaheexaeenzuur). Dit helpt mee het immuunsysteem van je pup te ondersteunen en te versterken. Omdat het hondenvoer is ontwikkeld met het oog op de natuur, is er geen gebruik gemaakt van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook bevat het voer geen conserveringsmiddelen.

 

BETA Adult

Volwassen honden zijn vaak lekker actief bezig gedurende de dag. Dit vergt dan ook behoorlijk wat energie! Het hondenvoer van BETA voor volwassen honden houdt rekening met deze hoge activiteit en bevat dan ook alles wat hij nodig heeft om gewoon zijn leven te kunnen leven. Het hondenvoer bevat essentiële vitamines en mineralen die helpen de botten te ondersteunen. Daarnaast zorgt het hoge eiwitgehalte ervoor dat het spieronderhoud ondersteund wordt.

null

Wist je dat?

Het voer van BETA probioticum bevat om de spijsvertering van jouw hond te helpen ondersteunen?      

BETA Senior

In iedere fase in zijn leven heeft een hond een andere voedselbehoefte. Oude honden stellen andere eisen aan hun voeding dan volwassen honden. Het is dan ook belangrijk om ze op bepaalde gebieden te ondersteunen. Misschien denk je dat oudere honden geen actief leven meer kunnen lijden, maar niets is minder waar.

Aan de Senior variant zijn Omega 3 vetzuren toegevoegd, die de gewrichten van jouw hond ondersteunen. Deze helpen mee om je hond zich vitaal te laten voelen. Ook zijn er volop antioxidanten toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen. Ook draagt het royaal gebruik van probioticum bij voor de spijsvertering van je hond.

 

BETA Sensitive

Geen één hond is hetzelfde. Sommige honden kunnen gevoeliger zijn voor bepaalde bestandsdelen dan andere. Sommige honden kunnen last krijgen van huidproblemen zoals jeuk, rode vlekken, kale plekken, huidschilvers of extreme haaruitval. Aan BETA Sensitive is zalm toegevoegd. Dit helpt mee om de huid en vacht te ondersteunen. Daarnaast zorgen de Omega 3 en 6 vetzuren om de gevoelige huid van je hond te verzachten.

BEKIJK BETA IN DE WEBSHOP