Verkoeling voor je hond

Wat is er fijner om met je hond buiten te lopen of lekker actief te zijn?! Maar let op! Honden kunnen warmte veel moeilijker kwijt dan mensen. Een hond kan alleen warmte kwijt via zijn tong en voetzolen. Geef je hond een plekje in de schaduw en zorg altijd voor vers drinkwater. Is het buiten heel warm laat je hond dan vooral niet te lang midden op de dag uit. Ga vroeg in de ochtend en later op de avond een lang rondje en houd het 's middags als het echt heet is lekker kort! Wist je ook dat het asfalt snel heet wordt? De voetzolen van je hond kunnen hier zelfs van verbranden. Probeer dus zoveel mogelijk op het gras te lopen. Met onze fijne verkoelingsproducten kan je jouw hond op een veilige manier laten afkoelen. We hebben zelfs leuke spellen waardoor je hond wel bezig blijft maar ondertussen ook verkoeling heeft.


 

Koelbandana

Koelbandana

Ice vest

ice vest

Chill Out koelfontein

 

Hondenijsje

Voldoende vers drinkwater en schaduw helpen je hond door warme dagen heen. Maar wist je dat je ook een echt hondenijsje kan maken? Een lekkere traktatie en verkoeling in één. Lees hier snel verder.

 

Koelbot

koelbot

Zwembad

Drijvend speelgoed

 

Activiteiten voor je hond

Is het buiten een fijne temperatuur maar nog niet warm? Dan kan je lekker aan de slag met leuke activiteiten. Met de hoepel, slalom of horde kan je een leuk parcours maken voor je hond. Laat je hond niet te veel doen en bouw het spel op. Ook als je hond nog niet veel conditie heeft kan je hier rustig mee beginnen.

 

Hoepel

Tunnel

tunnel

Horde

Slalom