Lopende acties Pets Place

Met onze nieuwsbrief mis je geen enkele actie

Regelmatig hebben Pets Place en Boerenbond verschillende acties lopen. Dit kan variëren van leuke winacties tot folderacties. Op deze pagina vind je een overzicht van alle lopende acties. Omdat iedere actie andere voorwaarden heeft, wordt er per actie uitgelegd wat de actievoorwaarden zijn.

Wil je graag per mail op de hoogte gehouden worden van allerlei nieuwe acties en kortingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Lopende acties

 • De korting is geldig op zondag 9 juni 2019 in onze webshops: petsplace.nl en boerenbond.nl. De korting is reeds verwerkt in de prijs. De korting geldt niet voor lopende folderaanbiedingen en kortingsacties. Niet voor producten van de merken Farm Food, Cavom, CaroCroc, Canex, Prins en Smølke. Is niet geldig op paardenvoer, diepvriesvoeding en -snacks, levende have, producten van Vets Place, cadeaubonnen, tuinkassen, tariefzakken en gasflessen. De korting geldt niet voor reeds geplaatste bestellingen en niet in onze winkels.
 • Wanneer je lid bent van de VIP Club kan je sparen voor een gratis 9e grootverpakking voeding van de deelnemende merken. Wil je meer hierover weten? Ga dan naar https://petsplace.nl/vipclub/8plus1-voorwaarden 
 • Petsplace.nl maakt gebruik van online vouchers. Zo kunnen we marktconform blijven en jou de beste prijzen aanbieden. Deze vouchers gelden zowel online als offline.

  Online
  Online wordt de prijs van producten met een voucher automatisch aangepast. Hier hoef je niets voor te doen. Je krijgt automatisch de beste prijs.

  Offline
  Wanneer je een product tegenkomt met een online voucher, kun je voor de optie kiezen om gebruik te maken van de kortingsbon. Wanneer je hiervoor kiest krijg je de bon via de mail toegestuurd. Deze kun je printen en meenemen naar de winkel.

  *Let op: het kan zijn dat er geen barcode verschijnt op de kortingsbon. Dan kun je alsnog de bon printen en mee naar de winkel nemen. Deze is dan toch geldig.